KiszelKati.hu

Az olvasók szemével

Két hónap telt el a weboldalam indítása óta. Az elmúlt hónapban az oldal látogatottsága csaknem a duplájára nőtt az augusztusihoz képest:

  • A felhasználók száma, akik az oldalt meglátogatták vagy rendszeresen látogatják: 3 957 fő
  • Az oldalmegtekintések száma: 35 350

Mivel az oldalamon megtalálható e-mailes utolérhetőségem, sokan éltek a lehetőséggel, hogy biztassanak, véleményt, ötletet, javaslatot adjanak Nagykovácsi jövőjére nézve, illetve többen kritikát is megfogalmaztak a jelenlegi vezetéssel kapcsolatban. Az alábbiakban név nélkül álljon itt néhány levéltöredék:

"Nagyon drukkolok! Szép, kiegyensúlyozott, logikus, áttekinthető és sorolhatnám, milyen a weboldalad. Teljesen pozitív, nyitott, de egyenes és szigorú, igazságos, ahogy Téged megismertelek. Nagyon tetszik."

"Jómagam nem igazán foglalkozom a helyi politikával, de az elmúlt időszakban tapasztalható viszályok a képviselő-testületben, illetve a falu vezetésében, olykor már bicskanyitogatóak voltak számomra. A főút mellett, amikor megláttam a hirdetését, arra gondoltam, hogy végre talán jön egy új ember, jön egy új képviselő-testület, és anélkül, hogy bármelyik vitatkozó oldal mellett kellene letenni a voksot, egy teljesen új csapat talán valóban a fontos, a falut és az embereket érintő dolgokra tud koncentrálni. Valamiért a plakátról letekintő nyitott tekintet számomra bizalmat és őszinte tenniakarást sugárzott. Ez inspirált arra, hogy írjak. Arra gondoltam, hogy néhány javaslatomat megosztom Önnel, hogy hátha tudja hasznosítani."

"Bencsik Mónika sorban olyan támogatókat mutat fel, akik bár régen őt támogatták, ma már azt szeretnék, ha nem lenne polgármester. Elfogyott a levegő körülötte, csak ilyen módszerekkel tud felmutatni kapcsolatrendszert."

"Jó a fórumról szóló film, semmi hivalkodás, csöndes, falupártoló szavak, nincs pocskondia. Szerintem is az a lényeg, hogy "mi mit szeretnénk". A pocskondia akkor kell, amikor annak nyomós oka van! Ez a szórólap nyomósnak tűnik."

"A csapat szimpatikus volt a filmben, ez lényeges."

"A fórum nagyon jó volt, nagyon aranyos a csapat, az estről készült film pedig egyszerűen megható!"

"Most már szokásommá vált, hogy minden nap megnézem mi újság az oldaladon. A mai pszichopata bevágásod egyszerűen zseniális."

"Ma délben a CBA előtt szólítottam meg és írtam alá az ajánlóívet. Mivel misére indultam, itt imádkoztam az Önök sikeréért és a szebb falusi életünkért. Előfordult már, hogy a Gondviselés meghallgatott."

"Örülök, hogy elindul a megmérettetésen. Még rég olvastam az alábbi sorokat, ahol Magyarország helyett nyugodtan be lehet írni Nagykovácsit. Gróf Széchenyi István szállóigéje. Eredeti formájában, a Hitel (1830) c. könyv végső sora, s így hangzik: "Sokan azt gondolják: Magyarország - volt; én azt szeretem hinni, nem volt, hanem lesz." Reményteljesen bízva a sikerében, üdvözlöm."

"Örömmel értesültem, hogy a Fidesz támogatásával harcba száll a polgármesteri székért. Remélem, hogy együtt sikerül véget vetni a jelenlegi, saját nagyszerűségétől elvakult vezetésnek.  Általánosságban fontosnak tartom a személyes érzelmektől mentes ügyvitel megvalósítását, a kiskirálykodás megszüntetését, néhány gátlás nélküli,  magának bármit megengedő polgártársunk szárnyainak visszanyesését. (...) Családommal együtt szívesen támogatom."

"Nagy örömmel és megelégedéssel olvastam a tegnap kézbesített Fidesz szórólapot. Nagyon jónak tartom, nem túlzó, visszafogott, de világosan nevén nevezi a dolgokat és az utolsó oldal Csenger-Zalán Zsolt támogató sorai olyan érvet adnak, amit értelmes emberek világosan megértenek."

"Nagyon örülnénk neki, ha sikered lenne a választáson. Szurkolunk neked! Mivel Mónika nem igazán foglalkozott a gyerekekkel és a családokkal, hozzád szeretnénk fordulni ez irányú kéréseinkkel."

"Nagyon örülünk Neked, főként azért, mert minden tekintetben hiteles ember vagy. Nagyon drukkolunk Neked! A szomszédokat arra biztatjuk, hogy ha nem is írták alá az ívedet (lustaság!), de mindenképpen menjenek el szavazni, ha változást akarnak. (...) A győzelem reményében kívánunk Neked sok erőt és kitartást!"

Köszönöm a sok biztatást és hiszek abban, hogy együtt, összefogással sikerülni fog a változtatás Nagykovácsiban Nagykovácsiért.

"Az ember nem sokra megy egyedül az életben. (...) Egyedül minden nehezebb, ha egyedül van az ember, csak annyit tehet, amire egymaga képes, de mások támogatásával sokra viheti."(Clara Sánchez)

Vissza