Rólam

Kedves Nagykovácsiak!

Ma már biztosan tudom, jól döntöttünk 30 évvel ezelőtt, amikor Nagykovácsit választottuk otthonunknak.
Gyermekeinket itt neveltük fel, és legnagyobb örömünkre mindketten Nagykovácsiban képzelik el további életüket is. Időközben két unokánk született, így még inkább fontos számomra, hogy Nagykovácsi olyan hely legyen, ahol minden generációnak jó élni.

Az Önök bizalmából 10 éve szolgálom ezt a számomra oly kedves települést. 10 éve tisztességesen, minden nehézségével és minden örömével együtt. 10 éve elkezdtünk egy munkát, majd 5 éve módot kaptunk a folytatásra, de korántsem értünk a végére.

Az új lehetőségek tárháza nyílt meg Nagykovácsi számára a vezetésem idején elnyert pályázatok révén. Ezek megvalósításához most kezdtünk hozzá. A megkezdett munkát folytatnunk kell! Az elmúlt 10 évben szerzett gyakorlati tapasztalataimat, elsajátított tudásomat, önkormányzati szakképesítéseimet a jövőben is Nagykovácsi szolgálatába szeretném állítani.

Ahhoz, hogy Nagykovácsi még élhetőbb hely legyen, nagyon sokat kell tennünk. Érzem magamban és összetartó csapatomban a kellő erőt az eredményes folytatáshoz.

A korábbi belterületbe vonások miatt kialakult infrastrukturális lemaradásokat lépésről-lépésre számoljuk fel, egy minden korosztály számára élhető és szerethető települést kialakítva. Továbbra is kizárom a belterületbe vonásokat és ipari létesítmények építését. Csak így őrizhetjük meg Nagykovácsi háborítatlan nyugalmát.

Köszönöm, hogy az elmúlt 10 évben oly sokan álltak mellettünk. Az eltelt időszak kiemelkedő eredményei a közös munkának köszönhetők, így az egész falu érdeme. Folytassuk a közös utat! Aki itt él, éljen jól! Tegyünk érte közösen, békében!

Kiszelné Mohos Katalin

Végzettségeim, képesítéseim

Politikai marketing és kommunikációs tanácsadó – abszolutórium
(Budapesti Corvinus Egyetem)
Önkormányzati szaktanácsadó (Nemzeti Közszolgálati Egyetem)
Anyakönyvi szakvizsga (Pest Megyei Kormányhivatal)
Neveléstudományi bölcsész (Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Kar),
Közigazgatási alapvizsga (Nemzeti Közszolgálati Egyetem),
Közoktatás vezető (Apor Vilmos Katolikus Főiskola),
Óvodapedagógus (Kecskeméti Főiskola).

Családom

Férjem: Kiszel István, logisztikai igazgató.

Felnőtt gyermekeim:
Zsófia, gyógytornász, 2 kislány édesanyja,
Sára, kommunikáció- és médiaszakértő.

Szakmai tapasztalataim

2014 – jelenleg is

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzat polgármestere,

2013 – 2014

Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Oktatási és Közművelődési Iroda – vezető főtanácsos, tanügyi és munkaügyi referens

2003 – 2013

Nagykovácsi Kispatak Óvoda – intézményvezető

1997 – 2003

Nagykovácsi Kispatak Óvoda – óvodapedagógus

1986 – 1997

Magyar Nemzeti Bank

Lakóhelyem

Nagykovácsi, 1994 óta.