KiszelKati.hu

Képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Dr Fegyveres Fiskál Gábor

Személyes történetem és indíttatásom

Negyvenhat éve vagyok nagykovácsi kötődésű. Tudom, hogy 1973 óta sok minden megváltozott, de a nyugalom és a jólét iránti vágy összeköti az itt született embereket a később ideköltözőkkel. Feleségemmel neveljük három gyermekünket: Csenge egyetemista, Regő a nagykovácsi cserkészek őrsvezetője és gimnazista, Vajta még általános iskolás, és a zene terén jeleskedik. Öt éve dolgozom Nagykovácsiért mint alpolgármester. Kiemelt feladatom a település katasztrófavédelme és a közbiztonság megőrzése, ezért is lettem tagja a helyi Készenléti Szolgálatnak.

Szívügyem Nagykovácsiban

·         Szemléletformálás természeti környezetünk védelme érdekében

·         Az úthálózat fejlesztése

·         Szabadidőközpont és helyi középiskola építése

·         A település fölött elhelyezkedő bronzbarlang feltárása és helyi via ferrata út kiépítése

·         Klímaváltozással kapcsolatos teendők

Nagykovácsi jelene-jövője

A zsákfalu adta egyedi természeti értékeket tudatosan őriznünk kell. A legfontosabb feladat a lakosok számának egyensúlyban tartása a település méretével. Minden erőmmel továbbra is képviselni fogom Nagykovácsi érdekeit. Tenni szeretnék az itt élőkért, a nagykovácsiak jólétéért. Munkámból adódóan tisztában vagyok a kommunikáció erejével, ezért elengedhetetlen a helyiek folyamatos, hatékony tájékoztatása. Ugyancsak fontosnak találom a lakossági vélemények figyelembevételét a döntések során.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Volt bátorsága elsőként kimondani, hogy Nagykovácsi megtelt. Polgármesteri ciklusa alatt a korábbi időszakokkal ellentétben nem történt belterületbe vonás. Határozottan kiállt a Helyi építési szabályzat szigorítása mellett, hogy lakóhelyünk a jövőben is élhető maradjon. Településvezetőként mindig a helyi közösségek érdekeit képviseli.

Vissza