barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Mindenütt jó, de legjobb Nagykovácsiban

Sokfelé éltem gyerekkoromban. Édesapám állatorvos volt és gyakran helyezték át más és más vidéki kistelepülésre. Nem szerettem ezt akkoriban, hiszen folyton újra kellett kezdenem saját magam elfogadtatását, az ismerkedést, a barátok keresését, az alkalmazkodást. Ma már tudom, hogy ezek a gyakori költözések bármilyen kellemetlennek tűntek is akkor, nagyon sokat adtak hozzá nyitott személyiségem kialakulásához.

Részben éppen ennek köszönhetem kommunikációs, kapcsolatteremtő és kapcsolattartó képességem kifejlődését, empátiámat, toleranciámat és konfliktuskezelő képességemet, valamint a csapatmunkára való alkalmasságomat.

Ugyanakkor mindig is vágytam egy helyre, ahol letelepedhetek, ahol igazán otthon érezhetem magam, ahol felnevelhetem a gyermekeimet és ők majdan az unokáimat. Ezt a helyet találtam meg már 20 éve itt, Nagykovácsiban.

Az érzés, hogy milyen jó hazatérni, milyen jó itthon lenni, minden évben hatalmába kerít, melegséggel tölt el, amikor hazaérkezünk a nyaralásból, függetlenül attól milyen gyönyörű vidékeken jártunk, mennyi élményt gyűjtöttünk a kikapcsolódás során.

Szeretem Nagykovácsit  és végtelenül hálás vagyok, hogy itt lehet az otthonom, ide térhetek haza.

"Mindenütt jó, de legjobb otthon." (magyar közmondás)

Vissza