barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Sikertörténet

Az iskolaudvar építés-szépítés-zöldítés sikertörténet. Nem feltétlenül az, ami született, hanem ahogyan született. Persze öröm az iskolásoknak és a pedagógusoknak az eredmény, a sok virág, a pergola, a magas-ágyás zöldségekkel, az indiánsátrak, a fűzfakunyhó, a raklap-padok, rönk-ülőkék. Igen, szépek, jók, hasznosak, változatosabbá és színesebbé teszik az udvar használatát. De az igazi érték az összefogásban és annak nevelő hatásában rejlik. Mindig is hittem, hogy nem azzal nevelhetünk hatékonyan és eredményesen, amit mondunk, hanem amit teszünk, és ahogy élünk. Mi így élünk Nagykovácsiban. J

És tudom, nem sikerült minden tökéletesre, hiszen a murván nehéz tolni a babakocsit, de én emlékszem még arra, amikor a mély sártól volt nehéz tolni a babakocsikat. A munkálatokhoz olyan eszközöket, anyagokat tudtunk felhasználni, amiket ajándékba kaptunk. Köszönjük.

Néhány hozzászólás az illusztráló fotókhoz a facebook-ról nevek nélkül:

„Ügyesek vagytok, így kell ezt csinálni! Nem másra várni és morogni, hanem összefogni, nekilátni és megvalósítani. S persze nem csak az eredmény, de az együtt munkálkodás közösségépítő ereje sem semmi.”

„Gratulálok! Ami ennyi embert megmozgat, amiben ennyi munka-törődés van, arra jobban is fog vigyázni felnőtt is, gyerek is.

„Példaértékű összefogás! Gratulálok!

„Szuper volt! Még ilyet, még!

„Az ilyen élmények viszik tovább az embert!”

„Köszönöm Nektek, hogy együtt lehettünk!”

„Szombaton több mint 150 ember segített abban, hogy "felfrissüljön" az iskola udvara. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egy ilyen helyen, ilyen segítőkkel élhetek együtt. Ritkán töltök fel személyes képeket, de ezt most meg kell tennem, mert hihetetlenül jó élménnyel lettem gazdagabb, mely hosszú időre feltölt és energiát ad a mindennapokhoz.”

„Jó érzés volt ott lenni részt venni.

„Nem tudok a fotelből felállni, de megérte J fantasztikus emberek laknak Nagykovácsiban!”

 Akiktől felajánlásokat kaptunk:

Barackvirág Kertészet

Betonpartner Kft.

Biopon növénytápok

Cédrus Patika

Diego Hűvösvölgy Kft.

Éles Kft.

Festékbolt

Galacsa Kft.

Hód Vasker

Jäger Kft.

Kvantum

Latin Kert

Mátyus Kft.

Nagyszénás Menedékház

Sebestyén Gyógyszertár

Oázis Kertészet

Semmelrock

Szalmás Tűzifa

Szurdok Kft.

Tatu Napvitorla

Telifa

Trilakk

Zöldmoszkvics Kft.

 

Balla Zoltán

Kiszel István

Klauzer Balázs

Koszta Ernő

Rácz András

Rokaj Norbert

Tóth Imre


KÖSZÖNJÜK!

 

Mikor leszünk adásban? Két adás fog rólunk szólni!

Április 25. szombat, 8:30 Tv2 „Otthon a kertben

Május 2. szombat, 8:30 Tv2 „Otthon a kertben

És természetesen a Buda Környéki Tv is készített egy összefoglalót erről a napról.

 

“Sok kis ember sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztathatja a világ arcát.” (Mandinka szólásmondás, Afrika)

Vissza