barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Megújul Nagykovácsi közvilágítása

Mindannyiunk örömére és hasznára szolgál, hogy Önkormányzatunk az Új Széchenyi Terv keretében 122 954 500 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert Nagykovácsi Nagyközség közvilágítási hálózatának korszerűsítésére. A Környezet és Energia Operatív Program Irányító Hatósága által megítélt összeg mellé önrészt nem kell rendelni, mivel a nyertes pályázat 100 %-ban támogatott.

Az adott projekt célja Nagykovácsi közvilágítási hálózatában lévő közel 1 000 db lámpatest modernizációja és korszerűsítése. A fejlesztés során a korszerűtlen technológiájú lámpatesteket, a mai igényeket messzemenőkig kielégítő LED-es típusúra alakítják át, a minél nagyobb energia- és költségmegtakarítás érdekében. A beruházásnak köszönhetően 51 %-os energiafelhasználás csökkenés várható. A megtakarítás a későbbiekben a közvilágítás fejlesztésére is fordítható.

Remélhetőleg ez a nyertes pályázat a ciklus egyik első sikere és a továbbiakban még számos fejlesztéssel bővülhet Nagykovácsi, lakóközösségünk megelégedésére.

„Minden megtakarított penny egy másikat fial.” (Benjamin Franklin)

Vissza