KiszelKati.hu

Kedves Látogató!

Örömmel üdvözlöm weboldalamon, köszönöm, hogy ellátogatott hozzám.

Kiszelné Mohos Katalin vagyok, és igen, a hír igaz: a 2014. évi őszi önkormányzati választáson a FIDESZ-KDNP jelöltjeként polgármesterré választott Nagykovácsi lakossága.
A továbbiakban ezt a weboldalt hívom segítségül, hogy aki kíváncsi rám, közelebbről megismerhessen engem, a gondolataimat, a hitvallásomat és a közösségért tenni akaró szándékaimat. Hétről hétre új információkkal, fotókkal, személyes bejegyzésekkel  bővül az oldalam, amelyek segítségével bepillantást nyerhetnek mindennapjaimba, Nagykovácsi jelenével és jövőjével kapcsolatos elképzeléseimbe, polgármesteri munkámba. Reményeim szerint ezekből a morzsákból továbbra is összerakható lesz értékrendem, világszemléletem, humánus beállítódásom és gondolkodásmódom.
Kérem, látogassa gyakran oldalamat, és a tájékozódás mellett tiszteljen meg véleményével, ötleteivel, javaslataival is, amelyek segítségével közösen megvalósíthatjuk a mindannyiunk számára élhető Nagykovácsi fenntartható fejlődését, a településünkért együtt gondolkodó, együtt élő és együtt dönteni akaró közösséget, a már meglévő értékek ápolásával, megőrzésével összhangban.


"Tőlünk függ minden, csak akarjunk!"
(Széchenyi István)


Kiszelné Mohos Katalin

Tel: 06-30/244-3721

E-mail: mohoskatalin66@gmail.com

www.kiszelkati.hu