KiszelKati.hu

Levél Szemesy Barbara képviselőjelölttől

2014. 10. 12-én, vasárnap önkormányzati választás lesz Nagykovácsiban, ahol településünk vezetőjét és képviselő csapatát választjuk meg. Reggel 6 órától este 7 óráig, 13 óra áll rendelkezésére minden választópolgárnak, hogy eldöntse, elmegy szavazni vagy nem. Ez a 13 óra áll mindenki rendelkezésére, hogy hittel, szívvel, ésszel döntsün településünk jövőjéről.

Szavazzon arra a csapatra, amelyik kellő lendülettel, energiával, számos támogatóval és szakértővel rendelkezik, hogy a programjában felvázolt terveket és elképzeléseket megvalósítsa.

Azokra, akik szeretnék bevonni a lakosságot az önkormányzat munkájába, akik átlátható gazdálkodást szeretnének, akik fontosnak tartják településünk fejlesztését – de nem terjeszkedését belterületbe vonásokkal.

Csapatunk összeállt, egységet alkotva képes arra, hogy ne sorba állítson hanem előre engedjen, ne elhallgattasson hanem meghallgasson, ne féljen, hanem kimondja, ne beszéljen róla, hanem megtegye! 

Ésszerű, reális terveket vázoltunk fel programunkban, melyeket megválasztásunk esetén minden erőnkkel szeretnénk megvalósítani!

Ha bizalmat szavaznak nekünk, kérjük éljék meg a mindennapokat a településünkön, adjanak hangot véleményüknek, szóljanak bele a polgármester és a képviselőtestület munkájába. Szeretnénk Önökkel közösen megoldani azokat a problémákat, melyek Önöknek okoznak bosszúságot a mindennapokban.

Fontos, hogy együtt meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket, az Önök elképzeléseit, hogy Nagykovácsi élhetőbb, összetartóbb legyen az élet minden területén, minden korosztály számára.  

Szavazzon bizalmat Kiszelné Mohos Katalinnak és csapatának!

“Sorsodat a döntés pillanataiban alakítod.” (Anthony Robbins)

Vissza