KiszelKati.hu

Sorrend sorsolás

Hétfő délután 16 órakor lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az önkormányzati választásra. A határidő leteltét követően a Helyi Választási Bizottságnak (HVB) el kellett végeznie a jelöltek szavazólapi sorrendjének sorsolását.

Nagykovácsiban a HVB nyilvános ülésen, korrekt módon bonyolította le a sorsolást. Köszönet ezért a HVB tagjainak: Csernus Tamarának, Bíró Istvánnak, Tóth Balázsnak, valamint a Helyi Választási Iroda vezetőjének, Papp István jegyző úrnak.

A sorsoláson csapatunk számára az alábbi 'nyerőszámok'https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlrw5eZXqO23HoWRB6d0l_25m3VM4rZMBut-bKoHmq_dpldmxu kerültek kisorsolásra:
Jómagam a polgármesterjelölt listán a 3. helyen szerepelek.
Csapatunk képviselőjelöltjei pedig az alábbi helyeken szerepelnek a jelöltlistán:

3.   Bánóczi Margit                   

 

8.   Szemesy Barbara Júlia   

 

12. Ledács-Kiss Miklós Emil

 

15. Karczewicz Ágnes Ilona  

 

23. Tegzes Endre Mihály         

 

25. Fodor Attila                         

A szavazólapokon majd ezeket a számokat és neveket kell keresni és a mellettük lévő karikába egy-egy X-et írni. Előre is köszönjük! :)

Az én nyerőszámom: "A hármas az abszolút tökély számaként az utolérhetetlen eszményi egység jelzője, az emberi test-lélek-szellem trilógiája, az erő-tudat-anyagi lét hármassága; szimbolikája az isten-természet-ember csodálatos együttesének." (Rosta Erzsébet)

Vissza