KiszelKati.hu

Köszönet

Ezúton köszönöm azt a sok száz támogatói aláírást, amit jómagam polgármesterjelöltként, csapattársaim pedig képviselő-jelöltként Önöktől kaptunk.
Még a támogatói aláírásoknál is nagyobb köszönettel tartozom azért a folyamatos kedvességért, számtalan biztató szóért, mosolyért és előremutató javaslatért, amivel megtiszteltek minket a személyes találkozások alkalmával.
(És a sajtos stanglit is köszönjük! :) )

Fontosnak találom, hogy ne távolodjunk el egymástól azért, mert már összegyűjtöttünk a szükségesnél jóval több támogatói aláírást. Arra kérem Önöket, MARADJUNK KAPCSOLATBAN! Továbbra is lehetőség lesz személyes találkozásokra, beszélgetésekre, támogatói aláírásokra, kérdések megfogalmazására és azok megválaszolására. Minden visszajelzés lényeges számunkra, kérem, tiszteljenek meg minket bizalmukkal és figyeljék weboldalamon a találkozási lehetőségeket, ahova szeretettel várunk minden kedves nagykovácsi szavazópolgárt. Célom, hogy bizalmuk esetén az emberekkel való szoros, visszajelzésekre és építő kritikára alapuló kapcsolat polgármesterségem idején is megmaradhasson.

"A mosolyban egymásra találunk nyelvek, kasztok, pártok felett." (Antoine de Saint-Exupéry)
Vissza