KiszelKati.hu

Folytatódik a vásárolj helyben akció

Amikor advent első napján meghirdettem Nagykovácsi rendhagyó Adventi naptárját, nem gondoltam, hogy ekkora sikere lesz. Eleinte volt, aki megkérdezte: jut-e majd minden napra elegendő vállalkozó? Én már akkor tudtam, hogy jut, de azt nem gondoltam, hogy több, mint ahány napja adventnek van. Szerencsére, aki be akart kerülni és ezt jelezte, mindenki benne volt, de tucatszám vannak még helyi vállalkozások, amikről alig tudunk valamit. Ezért karácsony után, újult erővel folytatódik Nagykovácsi rendhagyó vállalkozó naptára, ki ne maradjon senki!
2021-ben az iparűzési adóból csak az eddigiek felét kell befizetnie a vállalkozásoknak, ami számukra kedvező, viszont így még fontosabbá válik a helyben vásárlás, hogy legalább az a kevés itt maradhasson Nagykovácsinak. Emellett sok szempontból biztonságosabb is itthon vásárolni.
Szívesen bemutatok minden vállalkozást, minden üzletet, minden szolgáltatást egy-egy fotóval és néhány személyes gondolattal, amit többnyire tapasztalati úton szerzek be. A feltétel csupán annyi, hogy legálisan működő, helyben adózó vállalkozásról legyen szó. Megköszönöm, ha segítségként ajánlásokat küldenek vagy maguk a vállalkozók jelentkeznek, hogy még nem szerepeltek, de szeretnének. Sőt, ismétlésre is van mód, ha új, a nagykovácsiak számára különösen kedvező akcióval jelentkeznek. Így mindenki jól jár: 1. a vállalkozó, mert megismerik és nő a forgalma, 2. a vásárló, mert helyben, utazás és tumultus nélkül jut ahhoz, amire szüksége van, 3. Nagykovácsi, mert minden helyben elköltött forint után az iparűzési adó helyben marad és fejlesztésekre fordítható. E-mail cím: polgarmester@nagykovacsi.hu (kérem, a tárgyban jelöljék meg a Vásárolj helyben! szlogent, hogy biztosan megtaláljam az ide szánt üzeneteket a sok más téma között. Köszönöm, hogy velem tartanak Nagykovácsi érdekében!
Vissza