KiszelKati.hu

Iskolakezdés és köszönet

Szeptember elseje, iskolakezdés!

Ki-ki örömmel, izgalommal, a szülők egy része pedig a megkönnyebbülés reményével várta ezt a dátumot. Bizonyára az utolsó napok a szükséges tanszerek beszerzésével, a gyerekek kinőtt ruháinak cseréjével teltek, és remélhetőleg sok-sok közös játékkal, családi beszélgetéssel a nyári örömökről, és a gyerekekre váró iskolai élményekről.

Köszönettel tartozom azoknak a családoknak, akik az iskola- és óvodakezdést megelőző rengeteg tennivaló mellett időt szakítottak arra, hogy egy percre megálljanak, beszélgessenek velem és képviselőjelölt társaimmal a jelenről és Nagykovácsi jövőjéről.

Az elmúlt rövid idő alatt több mint 300 aláírás gyűlt össze támogatásomra szemben a jelöltséghez szükséges 171 aláírással. Csapatunk képviselőjelöltjei pedig valamennyien a jelöléshez szükséges mennyiség felett kaptak támogatást. Köszönjük mindenkinek!

Egyben kívánok minden óvodásnak, iskolásnak, szülőnek, pedagógusnak és az oktató-nevelő munkát bármilyen téren segítőknek szép, sikeres és eredményes  2014-2015-ös tanévet!

"Hej, óvoda,

 

óvoda!

 

Ég veled, te kacsalábon

 

forgó, ékes palota!

 

Elhagyjuk sok

 

fényes termed,

 

többet nem sétálunk benned,

 

isten veled, óvoda!

 

Holnap mi már

 

nemcsak játszunk,

 

fogócskázunk,

 

bújócskázunk:

 

hív a komoly kötelesség,

 

hív minket az iskola."

(Kormos István: Vackor elbúcsúzik az óvodától, és iskolába megy)

Vissza