KiszelKati.hu

Képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Tegzes Endre

Személyes történetem és indíttatásom

Harmincnégy éve költöztünk Nagykovácsiba feleségemmel. Négy gyermekem és tíz unokám született, közülük három gyermekem és hét unokám Nagykovácsit választotta otthonául. A helyi katolikus közösség megbecsült tagjaként élek. Jól ismerem a helyi viszonyokat, lehetőségeket és igényeket. A rendszerváltoztatás után négy évig dolgoztam képviselőként, műszaki emberként a telefon-, a gáz- és a csatornaberuházás szervezésében vettem részt. A jelenlegi képviselő-testületben a településfejlesztési és pénzügyi bizottságban tevékenykedem mint elnök.

Szívügyem Nagykovácsiban

-          Utak és járdák további építése, felújítása

-          Bölcsőde bővítése, védőnői épület kialakítása

-          Átfogó vízelvezetési és vízgazdálkodási koncepció

-          Vízszolgáltatási szerződés újratárgyalása, szolgáltatóváltás

Nagykovácsi jelene-jövője

Öt év alatt sikerült megőrizni Nagykovácsi pénzügyi stabilitását, élni a fejlesztési lehetőségekkel, és tartalékot képezni a szükséges beruházásokra. A választók továbbra is számíthatnak arra, hogy becsületesen, felelősségteljesen dolgozom a településért. Minden fejlesztésre nyitott vagyok, ami a községben élő embereket szolgálja, és szeretném megőrizni azokat az értékeket, amelyek miatt ideköltöztünk. A gyermeket vállaló családokért tartom fontosnak a bölcsőde, az óvoda és az iskola fejlesztését.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Következetesen egyetértünk abban, hogy Nagykovácsi ne váljon ipari övezetté. Nem áldozza fel az anyagi haszon reményében természeti értékeinket, a nagyközség lakosainak nyugalmát.

Vissza