KiszelKati.hu

A képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Szemesy Barbara

Személyes történetem és indíttatásom

Anyaként, nagykovácsi lakosként és alpolgármesterként egyaránt az a célom, hogy minden korosztály szeressen itt élni, találja meg a kikapcsolódás lehetőségét, legyen büszke a lakhelyére. Ennek érdekében az elmúlt öt évben minden olyan kezdeményezést, fejlesztést támogattam, amely ezt szolgálta. Két évtizede élünk Nagykovácsiban, két lányunk már itt született, mindketten a Nagykovácsi Általános Iskola tanulói. Tudom és hiszem, hogy együtt minden sikerül.

Szívügyem Nagykovácsiban

-          Az általános iskola bővítése, fejlesztése

-          Békás-tó rehabilitációja

-          Zöldhulladék-koncepció – közösségi komposztáló megvalósítása

-          Közösségi streetballpálya építése

-          A település további növekedésének megállítása

Nagykovácsi jelene-jövője

Sokat tettünk nagyközségünk fejlődése érdekében, de számtalan feladat áll még előttünk. Nagykovácsi minden korosztályának jóléte fontos számomra, ezért a megkezdett fejlesztések folytatása elengedhetetlen, hiszen célunk, hogy aki itt él, éljen jól. Ahogy eddig, ezután is mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a közösség valamennyi tagjának itt, helyben legyen lehetősége a színvonalas kikapcsolódásra. Bővültek a sportlétesítmények – fedetté vált a rekortánpálya, elkészült a műfüves focipálya, megépült, majd bővült a kondipark –, megszerveztük a Varázskastély családi fesztivált, számos kulturális és sporteseménynek ad otthont településünk.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Mindig tudtam róla, hogy jó vezető. Polgármesterként, a közös munka során bebizonyította, hogy stratégiai gondolkodása egy település irányításakor is eredményes. Tudása és tapasztalata miatt a Buda környéki polgármesterek az Agglomerációs Jövő Bizottság elnökévé választották.

Vissza