KiszelKati.hu

A képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Springer Bence

Személyes történetem és indíttatásom

Ifjúkorom ellenére immár több mint húszéves nagykovácsi múlttal rendelkezem, ide jártam óvodába és általános iskolába. A gimnázium messzire sodort, de Nagykovácsira mindig otthonomként tekintettem, s így is tértem ide vissza. Korábban gyógyszertári asszisztensi és molekulárisbionika-mérnöki, jelenleg jogi tanulmányokat folytatok, aminek kapcsán publikációim jelentek meg. Nagykovácsiban alapítottam meg az 1048. számú Greszl Ferenc-cserkészcsapatot, amelynek csapatparancsnoka vagyok. A Szépkovácsi Közösségfejlesztő és Faluszépítő Egyesület alelnökeként hiszem, hogy Nagykovácsi jövője a közösség erejében van.

Szívügyem Nagykovácsiban

-          Sváb sírok emlékkertje a temetőben – temetőrekonstrukció folytatása

-          Kerékpárút-fejlesztés

-          Kálvária-kápolna környékének fejlesztése – stációk kialakítása

-          Sportolási lehetőségek bővítése

Nagykovácsi jelene-jövője

Örömmel tölt el, hogy Nagykovácsi egyre több közösségépítő és -összetartó kulturális és ismeretterjesztő programmal rendelkezik. Bízom benne, hogy ez a jövőben is hasonlóképpen lesz, ami az emberi kapcsolatok minőségében is eredményeket hoz majd. Fontosak számomra az ifjúsági, a gyermekkori és az egyéb informális nevelési módszerek, amelyek igazi állampolgárokká tehetik a felnövő generációkat. A hagyományok tisztelete és szeretete, a sváb örökség gondozása is kiemelt jelentőségű számomra.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Kapcsolatom Kiszelné Mohos Katalinnal egyidős a nagykovácsi életemmel. Mindig vidámnak, törődőnek és figyelmesnek láttam. Azon emberek egyike, akikről gondolkodás nélkül jelenthetem ki, hogy hiteles. Munkája során is ezt a hitelességet tapasztaltam meg, ahogyan Nagykovácsiért szeretne tenni – és tesz is. Makacsul hisz abban, hogy igent mondani csak arra szabad, amiről őszintén hiszi és tudja, hogy jó a köznek, és nem érdekek mentén kell döntenie.

Vissza