KiszelKati.hu

Képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Nagy András

Személyes történetem és indíttatásom

Csodás dolog lehet Nagykovácsiba születni. Megteremteni a lehetőséget, hogy az ember felnőttként ideköltözzön, igazi otthonra leljen, és családot alapítson, pedig maga a csoda. Fáradozást, lemondást, szervezést – mindent megért. Feleségemmel élünk, négyéves kisfiunk születése óta az Ófaluban. Tizenéves vállalkozói tapasztalattal a hátam mögött tudom és hiszem, hogy nagyobb részben rajtunk múlik, milyen körülmények között éljük az életünket. Tagja vagyok a Készenléti Szolgálatnak, kész vagyok Nagykovácsiért az időmet és a munkámat adni.

Szívügyem Nagykovácsiban

-          0–24 órás orvosi ellátás megszervezése

-          Egészségház kialakítása

-          Településközponti terület kialakítása – pihenőpark létesítése

-          Zsákfalu megőrzése, külterületek védelme

Nagykovácsi jelene-jövője

Látom azokat a fejlesztéseket, amelyeket minden itt élő lát. De látom azokat a területeket is, amelyek további fejlesztésre várnak. Megtisztelő lenne olyan képviselő-testület tagjaként feladatot teljesíteni, amely hozzáállásával, munkájával a természeti értékeket szem előtt tartó, gazdaságilag és szociálisan jól szervezett Nagykovácsi megteremtésén és fenntartásán fáradozik.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Kiegyensúlyozott, higgadt személyisége garantálja Nagykovácsinak a békés, egymásért tenni akaró közösségi lét megmaradását és fejlődését.

Vissza