KiszelKati.hu

Képviselőjelöltjeink bemutatkozása - Honti Zoltán

Személyes történetem és indíttatásom

Huszonkét éve lettem aktív tagja Nagykovácsi közösségének. Tűzoltó, polgárőr, önkormányzati képviselő vagyok. Mint a tettek embere, ha szükség van rám, megyek, cselekszem, segítek. Gyakorlatias, mindenki számára tenni akaró és tenni képes közösségi emberként, igazi lokálpatriótaként ismernek. Családommal töltöm minden szabad percem. Kétszeres apaként, huszonkét és tizenöt éves (mozgássérült) gyermekem nevelése-fejlesztése a legfontosabb célom. A nagykovácsiakért állandó önkéntes szolgálatot teljesítek. Tűzoltóként nehéz helyzetekben olykor én is félek, de nem állok meg. Segíteni kell, és én akarok segíteni.

Szívügyem Nagykovácsiban

-          A Készenléti Szolgálat magas színvonalú működtetése, hogy minden helyzetben segíteni tudjuk Nagykovácsi lakosságát

-          A közbiztonsági központ továbbfejlesztése települési komplex kamerarendszer kiépítésével

-          Mentőautó és mentőszemélyzet rendbe állítása

-          Nagykovácsi okmányiroda és kormányablak jelenlétének megvalósítása

Nagykovácsi jelene-jövője

A 2002-ben alakult polgárőrség létrehozója voltam. 50 fős csapatunk jelenléte létfontosságú Nagykovácsiban, ahol az emelkedő lakosságszám miatt az elsőként segíteni képes beavatkozó szervek elérhetősége nélkülözhetetlen. Önkormányzati ciklusunk során elkészült a tűzoltólaktanya és közbiztonsági központ, mely a nagykovácsiak védelmét szolgálja. Sokéves önkormányzati tapasztalattal tudom segíteni a képviselő-testület munkáját.

Ezért ajánlom Kiszelné Mohos Katalint polgármesternek közösségünk számára

Pénzügyi stabilitást és biztonságot teremtett azzal, hogy nem terhelte hitelek felvételével Nagykovácsit. Hozzájárult intézkedéseivel az önkormányzati vagyon növekedéséhez.

Vissza