KiszelKati.hu

Emberi oldal

25 évvel ezelőtt férjemmel és első gyermekemmel úgy döntöttünk, Nagykovácsiba költözünk. Megéreztük, hogy ez egy különleges hely és mi itt akarunk élni, itt akarjuk felnevelni gyermekeinket. A természeti környezet, a béke, a nyugalom, a hegyek és erdők illata egy olyan varázs, amit semmilyen másik település nem tud nyújtani. Sokak számára ez jelenti az elvonulást, a kikapcsolódást, a nagyváros forgatagától való visszavonulást.

Az első pillanattól kezdve azt érzem, hogy nem csak élni akarok itt, de tenni is. Második gyermekünk 3 éves kora után úgy döntöttem, elkezdek dolgozni ezért a faluért.

Amikor 2014-ben megkerestek azzal, hogy ne csak egy intézményt vezessek, hanem az egész települést irányítsam, nem volt kérdés számomra, hogy igent kell mondanom. Megéreztem, hogy a nagypolitikától függetlenül itt a lehetőség, hogy még többet tegyek a településért. Az eltelt időszak kiemelkedő eredményei nem az aktuálpolitikának köszönhetők, hanem az egész önkormányzat, sőt az egész falu érdemei. Munkám során egyetlen cél vezérelt: aki itt él, éljen jól!

Időközben nagylányom férjhez ment és unokám is született. Mindkét gyermekem itt, Nagykovácsiban képzeli el a jövőjét, ezért még a korábbiaknál is nagyobb felelősségérzettel és munkabírással dolgozom a településért és azért, hogy Nagykovácsiban minden generáció éljen jól!

"Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?" (Pál apostol levele a rómabeliekhez 8,31).
Vissza