KiszelKati.hu

Kutatás 2018

Ahogy öt évvel ezelőtt is ígértem, a mai napig fontosnak tartom a nagykovácsi lakosokkal való kommunikációt. Ez alatt nem csupán a rendszeres, naprakész tájékoztatást értem, hanem a folyamatos visszajelzések igényét is. A kommunikáció oda-vissza áramlását szolgálják pl. a havonkénti Polgármesteri teadélutánok, a lakossági fórumok, a Facebook-on való megjelenés. És ezt szolgálja a nemrégiben megjelent kérdőív is "Nagykovácsi kutatás 2018" címmel. 
Számomra kiemelten fontos megismerni az itt élők véleményét a ciklusunk során megvalósult fejlesztésekkel, eredményekkel kapcsolatosan. Öröm számomra, ha nem csupán a válaszlehetőségek kerülnek megjelölésre, hanem az egyéb megjegyzésekben elmondják nekünk a lakosok, amire nem kérdeztünk rá, de fontosnak találják. 
Már most nagyon sok érdekes, értékes visszajelzést kaptunk, amiket nagyon köszönök. A kérdőív eredményéről tájékoztatás fogunk közzétenni. 

"Nemcsak ahhoz kell bátorság, hogy az ember kiálljon és beszéljen, hanem ahhoz is, hogy leüljön és meghallgassa a másikat" (Churchill)
Vissza