KiszelKati.hu

Ajándékötletek mindenkinek

Mindjárt Aranyvasárnap. Vajon megvan minden ajándék? Ha nincs, senki ne aggódjon, tuti tippeket találtam a neten karácsonyi ajándéknak, és még sorba se kell állni értük. Bár nem olcsók, neten nem rendelhetők, mégis bárki beszerezheti őket. Igaz, a http://www.jofi.hu/2017/12/12/karacsonyi-ajandek/ oldal gyerekeknek ajánlja ezeket az ajándékokat, de szerintem bármely szerettünknek örömet szerezhetünk velük. Kóconfitty után szabadon… 😊


Ajándékozzunk türelmet! Sajnos nem olcsó, de még lehet kapni! Drágább lett tavaly óta, mert egy évvel szaporodtak a gondjaink, a feladataink.

Ajándékozzunk törődést, odafigyelést! Sajnos ez sem lett olcsóbb. A napi rutinba belemerülve alig vesszük észre, hogy a másiknak MOST mire van szüksége. Ránk!

Ajándékozzunk időt! Olyan igazit, ráérőset, amikor nem pislogunk a mosogatni való felé vagy a szennyeskosárra. Olyan “csakrádfigyelek” időt, minőségi időt, amire jó lesz visszaemlékezni. Rossz hírem van, ez lett a legdrágább idén, addig vegyék, amíg még van pár percük rá!

Ajándékozzunk elfogadást! Már tavaly is méregdrága volt, és most sem lehet olcsón beszerezni. Nagyon nehéz ajándék, kéretik kisteherautóval érte menni! Ha netán azt látnánk, hogy a szomszédnak elfért a csomagtartójában, ne higgyünk a szemünknek, mert az lehetetlen! Biztos valami gagyit szerzett be.

Ajándékozzunk békességet! Igazából ez egész évben csak megrendelésre kapható, mert folytonos hiánycikk. Hiányzik a családokból, a munkahelyekről, az oviból, a suliból, az utcáról, egyszóval a világból. A legnagyobb baj, hogy magunkból is! Jó hír, hogy bár nem egészben, de részletenként is be lehet szerezni, már ami a saját, privát békénket illeti.

Ajándékozzunk szeretetet! A lista legvégére hagytam, hiszen ez a legnehezebben beszerezhető ajándék. Van, hogy több száz kilométert utaznak egyesek érte, van, hogy csak átlépnek rajta a küszöbön, mert nem veszik észre, hogy már ott van egy nagy kosárral letéve. Rossz hír a vásárlóknak, hogy ez a legtörékenyebb, ezért nagyon óvatosan kell vele bánni. Jó hír viszont, hogy kellő gondoskodással, ápolással nagyra tud duzzadni, így több szerettünknek is tudunk belőle adni. Ha igazán akarjuk, ebből mindenki kaphat egy kiskanállal. Nem kell félni a túladagolástól sem, mert - brit tudósok szerint - semmilyen mellékhatása nincs.

Ezekre költsünk! Megéri! Boldog karácsonyt!

 

Köszönjük Kóconfitty! 
Vissza