KiszelKati.hu

Karczewicz Ágnes független képviselőjelölt

Édesanya vagyok három felnőtt gyermekkel, nagymama két unokával. 36 éve dolgozom óvónőként, és 15 éve vagyok országos közoktatási szakértő. Az eddigi munkámmal megszerzett tapasztalataimat, tudásomat, országos ismertségemet és kapcsolataimat kívánom a település érdekében kamatoztatni. Szívügyemnek tekintem az egészséges élet feltételeinek fejlesztését, a természet- és környezetvédelmet, valamint a művelődési, oktatási, nevelési feltételek és lehetőségek még eredményesebb kiaknázását.

Munkámból adódóan számos családdal vagyok szinte napi kapcsolatban, ezért úgy érzem, tudom, hogy az itt élőknek mi okoz örömet és nehézséget, tudom, hogy miért költöztek ide, és tudom, hogy mire lenne szükségük, mire vágynak. Önökhöz hasonlóan, kedves itt élők, a családom és én élem az életem, teszem a dolgom, vigyázok a környezetre, és felelősséget érzek az értékek megőrzéséért. Van energiám és hitem, ezt ajánlom fel Önöknek, ha rám szavaznak.

"Azért vagyunk-e itt,  hogy teremtsünk valamit a lelkünkből, ami olyan, mint a lelkünk?" (Ady Endre) IGEN, azért vagyunk itt, hogy teremtsünk valamit a lelkünkből, ami olyan, mint  lelkünk.

Vissza