KiszelKati.hu

Nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani

A Budakörnyéki Önkormányzati Társulás keretében Nagykovácsi is résztvevője lehetett az Utazás 2017 Kiállításnak. Miért is fontos ez? És egyáltalán miért is kell Nagykovácsinak településmarketing?
Ahogy mondani szokás, nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Nagykovácsi számos szempontból különleges, egyedi adottságú, gyönyörű természeti környezetben elhelyezkedő, meghitt hangulatú település. Akik itt élnek, legtöbben ismerik és azért élnek itt, mert szeretik. Emellett a Nagykovácsiban élők létszámának növekedése folyamatos, egyre gyarapodunk. Meg kell tudnunk fogalmazni sajátos értékeinket, egyediségeinket, tisztában kell lennünk azzal, hogy adottságaink milyen közeli s távolabbi jövő tervezésére predesztinál bennünket. Ha szeretnénk megőrizni és fejleszteni Nagykovácsi közösségét és közösségi életét, akkor tudatosan fel kell építenünk azt a Nagykovácsi képet, amely hűen tükrözi sokunk érzéseit, véleményét. Mindebben sokat tud segíteni nekünk a szisztematikus településmarketing. Meg abban is, hogy ezt a képet eljuttassuk azokhoz, akik fesztiválvendégként, kirándulóként, gyalogos vagy kerékpáros túrázóként érkeznek hozzánk. Bízom abban, hogy Nagykovácsi jó hangulata, a Nagykovácsiban élők barátsága és vendégszeretete, valamint az itt szerzett élmények mellett minden látogató hazaviszi településünk jó hírét is.  

„A vendégszeretetről el ne felejtkezzetek, mert ez által némelyek, tudtokon kívül, angyalokat vendégeltek meg.”  (Bibilia)

Vissza