KiszelKati.hu

Kiszelné Mohos Katalin polgármesterjelölt

A helyi Fidesz-szervezet, valamint több nagykovácsi közösség és szervezet felkérésére indulok a 2014. évi önkormányzati választáson polgármesterjelöltként. Jobboldali-keresztény értékrendet képviselek, de nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja, ezért különösen megtisztelő a Fidesz felkérése.1966-ban születtem, 20 éve élek Nagykovácsiban a családommal, 28 éve vagyok házas férjemmel, Kiszel Istvánnal, aki logisztikai igazgató. Leányaink: Kiszel Zsófia (25) gyógytornász és Kiszel Sára (19) egyetemi hallgató.

Pedagógusi, közoktatás-vezetői és neveléstudományi bölcsészi végzettséggel, valamint közigazgatási alapvizsgával rendelkezem.

1997 és 2003 között a nagykovácsi Kispatak Óvoda óvodapedagógusa, majd 2003 és 2013 között intézményvezetője voltam. 2013-ban intézményvezetői megbízatásomról önként mondtam le.

2013 óta a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzatnál vagyok vezető főtanácsos, ahol tanügyi és munkaügyi feladatokat látok el a köznevelés és közművelődés területén.

Intézményvezetőként, majd önkormányzati köztisztviselőként figyelemmel kísértem a képviselő-testület működését, megismertem a költségvetési intézményrendszer szerkezetét, felépítését, a költségvetési keretek közötti gazdálkodást és az önkormányzati feladatok megvalósítását.

Felkészültem arra, hogy magas színvonalon, HITTEL, SZÍVVEL, ÉSSZEL és emberséggel lássam el polgármesteri feladataimat, hiszen a nagykovácsiak új polgármestert szeretnének, élhető települést, együtt gondolkodó, együtt élő és együtt dönteni akaró közösséget. Ehhez kérem az Ön támogatását és bizalmát.

"Véleményem szerint egy közösség lelkiállapota közvetlenül a vezetőtől függ." (Agatha Christie)Vissza