KiszelKati.hu

A polgármester naplójából 6

2016. év 14. hét

Április 4. hétfő

A délelőtti vezetői értekezlet témái az alábbiak voltak: Zsíroshegyi buszközlekedés, a szociális ajándékutalványok, önkormányzati tulajdonú épületek garanciális munkái, DMRV-vel szembeni elvárások, a vízügyi alap kérdései, HÉSZ és GKSZ kérdésekben lakossági véleménykérés, Belügyminisztériumi pályázatok, a beérkezett Civil pályázatokkal kapcsolatos feladatok, csatorna-beruházás garanciális munkái, zöldhulladék szállítás.

A fogadóórámon öt fő jelent meg, hárman lakópark, illetve belterületbe vonási kérdéseket vetettek fel, amiket tudvalevőleg nem támogat a képviselő-testület. Egy fő állásügyben keresett fel, egy pedig a Pók utcai járda megépítését sürgette, illetve forgalomlassító intézkedéseket kért.

Hivatali címemen 41 e-mailt olvastam és 20-at küldtem.

Április 5. kedd

Délelőtt a Sportegyesületek képviselőivel tárgyaltam az ingatlanhasználatok ügyében és a TAO pályázatok kapcsán elért eredményekről. Ezt követően a Varázskastély Családi Fesztivál programjának tervezése, megbeszélése zajlott.

Délután a Sebestyén kápolnánál a Nárcisz ünnepen vettem részt a Linum Alapítván szervezésében sok-sok óvodással egyetemben, majd a Nagykovácsi Tisza István Nemzeti Kör elnökével tárgyaltam a közelgő Tisza István megemlékezéssel kapcsolatosan.

Hivatali címemen 29 e-mailt olvastam és 8-at küldtem.

 

Április 6. szerda

Egy külsős bizottsági taggal tárgyaltunk meg aktuális kérdéseket a kérésére, majd a NATÜ képviselőivel és a NATÜ FEB képviselőivel tárgyaltam a FEB feladatiról valamint a NATÜ leendő beszámolójáról és mérlegéről.

Hivatali címemen 22 e-mailt olvastam és 5-öt küldtem.

 

Április 7. csütörtök

Ma többféle szerződés részleteit tárgyaltuk át jogi szempontból.

Pályázati lehetőségekről tárgyaltam.

Az állatorvosokkal egyeztettem a macskaivartalanítás részleteit.

Hivatali címemen 26 e-mailt olvastam és 15-öt küldtem.

 

Április 8. péntek

Szabadságomat töltöttem.

Hivatali címemen 15 e-mailt olvastam.

„Próbáld ki: egy héten át ne ítélkezz senki és semmi felett! Amikor legközelebb találkozol valakivel, aki sokat beszél, költekezik, folyton panaszkodik vagy nem dolgozik, akkor mondd halkan magadnak: „teret engedek neked arra, hogy úgy tapasztald meg az éketet, ahogy te választod. Nem tartozik rám, hogy ítéletet hozzak feletted.” Így sokkal derűsebb lesz az életed.” (Andrew Matthews)

 

 


Vissza