KiszelKati.hu

Advent 3.

„Advent harmadik vasárnapján, örömvasárnapon egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése.

Az Önkormányzati teaházas sátorban örömvasárnapon egészen biztosan jelen volt a fehér angyal az ő csodálatos erejével. Jöttek-mentek a nagykovácsiak, hogy néhány szót váltsanak a polgármesterrel vagy valamelyik képviselővel, de még többen jöttek azért, hogy szaloncukrot hozzanak azoknak, akiknek nehézséget okoz ennek a karácsonyi finomságnak a megvásárlása.

A gyűjtés eredményeként az Önkormányzat által a rászorulóknak készített élelmiszercsomagok mindegyikébe jutott bőséggel szaloncukor. Ráadásként mindkét helyi gyógyszertár értékes termékekkel gazdagította ezeket a csomagokat. Köszönjük.

Köszönjük a nagylelkű szaloncukor adományokat is, amelyekkel már második éve okoznak örömet a jószívű adományozók sok-sok családban vagy magányos ember szívében.

„Ha veszel, megtelik a kezed. Ha adsz, megtelik a szíved.” (Margarete Seemann)

Vissza