KiszelKati.hu

Védjük meg az országot!

Országszerte megkezdődtek az aláírásgyűjtések a betelepítési kvóta, vagyis a kötelező betelepítések ellen. Félreértés ne essék, ezzel nem a menekültek ellen vagyunk, hanem az illegális bevándorlások és a rendezetlen, jogszerűtlen viszonyok ellen. Nem hiszem, hogy azzal segítenénk a migránsokat, hogy olyan országokba kényszerítjük őket, ahol valójában nem is akarnak élni. Ez a kvótarendszer teljesen értelmetlen, nem megoldás semmire, ráadásul veszélyes is. Évente 15 000 ember betelepítését jelentheti. Ez kétszer annyi, mint Nagykovácsi lakossága. Évente… Köszönjük, nem kérünk ebből. Védjük meg az országot és tegyük le petíciónkat az Európai Unió elé.

Nagykovácsiban, november 21-én szombaton délelőtt két helyen is lehetőség lesz, hogy a petíciót aláírja, aki szeretné: a CBA előtt és az iskola parkolója előtt a piac idején.

Akinek más időpontban lenne alkalmas az aláírás, keressen telefonon és megoldjuk.  

Kérem, adjunk hangot közösen a véleményünknek és üzenjük meg az EU-nak, hogy nem kérünk a kötelező betelepítési kvótából!

 „A kötelező betelepítési kvóta ellen gyorsan gyűlő aláírások erős felhatalmazást adnak a magyar kormánynak a brüsszeli tárgyalásoknál. A határkerítést előbb támadták, majd idővel – jobb megoldás híján – lemásolták. Lehet, az aláírásgyűjtéssel, mint a részvételi demokrácia egyik hatékony eszközével sem lesz ez másképp!? (Kiszelly Zoltán)

Vissza