KiszelKati.hu

Kösz, jól vagyok

Mostanában egyre többen kérdezik: „Hogy vagy? Hogy bírod?!

Nem, nem arra értik, hogy a sok munkát, hiszen akik közel állnak hozzám pontosan tudják, hogy kitartó vagyok és nagy munkabírású. Aztán ki is fejtik, hogy a szóbeli támadásokra, az örökös elégedetlenkedők igazságtalan bántásaira gondolnak. Én pedig minden alkalommal elmondom: „Kösz, jól vagyok!

Jól vagyok, mert nyugodt a lelkiismeretem, hisz pontosan tudom, hogy a lehető legjobbat akarom Nagykovácsinak és az itt élőknek. Jól vagyok, mert becsülettel, hittel, szívvel, ésszel végzem a munkámat Nagykovácsi jobb jövője érdekében. Jól vagyok, mert az adott és megörökölt lehetőségekhez képest mindig a lehető legjobb eredmények elérésére törekszem.

Jól vagyok, mert a családom mellettem áll, sok erőt ad, mindenben segít, történjen bármi. Tévedés ne essék, ez a család nem csupán a férjemet és gyerekeimet jelenti, bár valóban a legfőbb támaszaim és erőforrásaim ők, de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a sokkal tágabb család összetartó ereje is érezhetően utamon kísér. Nem tudok elég hálás lenni ezért az örökös erőforrásért, de a sornak itt koránt sincs vége.

Jól vagyok, mert mindig vannak barátok és pártolók, akik megkérdezik „Hogy bírod?” „Tudok segíteni?”. Jól vagyok, mert mindig vannak nem is annyira közeli ismerősök, akik levelekben, üzenetekben mondják el, hogy velem vannak, bíznak bennem. Pl. „Egyetlen másodpercig sem kételkedem abban, hogy a közösség javát akarod. Ez jusson eszedbe, amikor csüggedsz.” „Fantasztikus pozitív energiák töltötték meg a falut, úgyhogy köszönjük!” „Szólj, ha szükség lenne ránk, veled leszünk, veled vagyunk.

Jól vagyok, mert többnyire olyan kollégák vesznek körül, akikben bízhatok, akik munkájára maximálisan számíthatok.

Jól vagyok, mert képes vagyok együtt élni azzal, hogy nem lehet 8 ezer embernek egyformán megfelelni (bár bevallom, ez utóbbi a legnehezebb).

Köszönöm a visszajelzéseket. A pozitívokat és negatívokat egyaránt, mert minden kritika lehet építő, ha nem bántó a szándéka és nem közönséges a megfogalmazása. Azért ne feledjük: „a stílus maga az ember”, a nyilvános véleményalkotással elsősorban önmagáról állít ki bizonyítványt minden ember.

„Hál’ istennek, sokan képesek vagytok értelmezni, amit olvastok, és belegondoltok mások helyzetébe is, nem csak a sajátotokéba, elfogadjátok más álláspontját, még akkor is, ha az távolabb is esik a tietektől.” (D. Tóth Kriszta) 

Vissza