KiszelKati.hu

Csatornázás gyerekszemüvegen át

Tudom, nem könnyű most Zsíros hegyi lakosnak lenni, miközben nyakig ér a sár, naponta új hazavezető utakat kell keresni, és szinte elképzelhetetlennek tűnik, hogy valaha járható útjaink lesznek. Pedig azok lesznek, reményeim szerint jobbak, mint voltak.

Azt is tudom, hogy nem könnyű most türelmesnek lenni, hiszen jómagam is emlékszem, amikor az Ördögárok patak partjára költöztünk, kocsim még nem lévén előfordult, ha a szemben lakó Józsi bácsi nem segített, hogy a sártengeren átvergődjek a két gyerkőccel és egy babakocsival, akkor bizony otthon maradtunk aznap. Bizony, akkor engem is hiába intettek türelemre…

DE! Gondolt egy merészet a kivitelező és azt mondta, lássuk ezt a gyerekek szemével! Az Önkormányzattal együttesen rajzversenyt hirdetett a gyerekeknek „Rajzold le, te hogy látod a csatornafejlesztési munkákat!” címmel. A rajzokat az óvónőknél és az osztályfőnököknél lehet leadni május 29. 12 óráig. Érdemes, mert értékes nyeremények és a munkagépek kipróbálásának lehetőségei várnak a gyerekekre 2015. május 31-én a Nagykovácsi Családi Piknik keretében a Kastélyparkban.

Minden indulónak nagyon szurkolunk. Hajrá! J

„A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.” (közmondás)

Vissza