KiszelKati.hu

20 éves a NAMI

Az elmúlt hétvégén tobzódhattunk a programok sokaságában. „Dunán innen, Tiszán túl” tehetségkutató a Tisza István téren, Bozsik torna a futballpályán, Te szedd! akció Nagykovácsi egész területén, és koronaként a hétvégére: NAMI ünnepi gálaműsor az Amerikai Iskola színháztermében.

A Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola estjének díszvendége és fővédnöke Szenthelyi Miklós Kossuth- és Liszt Ferenc díjas hegedűművész volt, aki kiváló játékával is elkápráztatta a nagykovácsi közönséget.

Gáspár Kornélia fuvolaművész (az iskola igazgatója) és Lorenz Dávid gitárművész (az iskola igazgatóhelyettese) nagy lelkesedéssel és sok humorral vezette az estét a több száz fős közönség előtt. A műsorvezetők és fellépők lelkesedése lassan átragadt a közönségre is, és egyre nagyobb elragadtatással hallgathattuk, csodálhattuk az igen változatos előadásokat. Volt árnyjáték, kamarazenei és szóló produkciók, néptánc, Dzsungel könyve részlet, Cup Song és többféle meglepetés műsorszám a tanárok részéről. Volt olyan műsorszám, amiben közel száz szereplő játszott egyszerre a színpadon. Annyira élvezetese volt az egész előadás, hogy szinte észrevétlenül röppent el a több mint két óra. Köszönjük az élményt!

A NAMI vezetősége köszönetet mondott az eddigi támogatásokért, többek között egy szép csokor virággal köszönte meg az előző polgármesternek is a korábbi támogatást, ez igazán szép gesztus volt a részükről, köszönjük.  

Még sok-sok évtizedes sikeres működést kívánunk a NAMI-nak a gyerekek, a szülők és valamennyiünk örömére!

„A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik.” (Kodály Zoltán)

Vissza