KiszelKati.hu

Szuperhold?

2014. augusztus 10-én szuper telihold volt. Bevallom, én nem érzékeltem, mennyiben nagyobb és fényesebb ez a telihold a korábbiaknál, de a média által hozzá társított bűbájok, amelyek állítólag jó dolgokat tudnak bevonzani és örömöt tudnak okozni senkinek nem válhatnak kárára.

Miért is ne hihetné el a nagydohányos, hogy a szuperhold éjszakáján letett cigaretta valóban az utolsó volt vagy az új terveket szövő, hogy a célhoz vezető út megkezdésének ez a legideálisabb napja? Hiszen a hit mindennél erősebb tud lenni. Ha hiszem, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni, akkor valóban képes vagyok rá, valóban meg tudom csinálni. Ha "szuperhold" kell ahhoz, hogy az erőnket megsokszorozzuk és higgyünk a kitartásunkban, akkor pillantsunk az égre "szuperhold" idején (meg telihold idején... meg újhold idején... stb.), csodáljuk meg  a látványt, mosolyodjunk el és tegyünk egy fogadalmat, jelöljünk ki egy célt, ami felé elszántan, hittel, megingások nélkül képesek leszünk végig menni az úton.

Én megtettem. :)

"Valamennyi kezdeményező és alkotó cselekedetet illetően egyetlen alapvető igazság létezik - abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép." (Johann Wolfgang von Goethe)

Vissza