KiszelKati.hu

A várakozás ünnepe

Jó volt ma a Templom téren Gábor atya meghitt szavait hallva és a sok vidám, várakozás teli gyermekarcot látva részt venni az idei első közös adventi gyertyagyújtáson és fenyődíszítésen.  

Milyen jó, hogy a Német Nemzetiségi Önkormányzat folytatja a négy éve elkezdett hagyományt és évről évre felépíti Nagykovácsi Betlehemét mindannyiunk örömére!

Milyen jó, hogy Diószeghy Tünde és Zátonyi Ildikó a kis csapatukkal minden évben megszervezik nekünk az adventi vásárokat és a hozzá kapcsolódó gyerek és felnőtt programokat!

Milyen jó, hogy minden évben vannak gyerekek és pedagógusok, akik díszeket készítenek a szomorkodó Fenyőfánkra!

Milyen jó, hogy mindig vannak felajánlók, akik forró teával melengetnek és finom kaláccsal örvendeztetnek meg bennünket (pl. Jókenyér Pékség)

És milyen jó, hogy vagyunk egymásnak mi Nagykovácsiak, kisebb-nagyobb családok, ifjabb-korosabb lakók közös célokkal, közös örömökkel, közös megoldandó problémákkal.

Szóljon az elkövetkezendő négy hét, amiről valóban szólnia kell, a várakozás öröméről, a megértésről, az összetartozásról és a szeretetről. Aztán ha Karácsonyig a napjaink valóban erről szólnak, utána már kedvünk se lesz másképp élni. Megpróbáljuk? J

"Egy pillanatnyi igazság megszépítheti, és meg is fogja szépíteni a világot. Egy pillanatnyi béke megmentheti, és meg is fogja menteni a világot. Egy pillanatnyi szeretet tökéletessé teheti, és tökéletessé is fogja tenni a világot." (Sri Chinmoy)

Vissza