KiszelKati.hu

Tállya táján

Az elmúlt másfél napban egy olyan településen jártunk a képviselő-testülettel és a bizottsági tagokkal, ahol a mélyszegénység jelenléte ellenére óriási figyelmességgel fogadnak minden látogatót. Köszönet a falu polgármesterének a rendkívüli vendégszeretetért és a számtalan tapasztalat megosztásáért, sokat tanulhattunk Tőle az önkormányzatiságról.

A fentieken kívül ez a kis kirándulás nagy lépés volt afelé, hogy képviselőink és bizottsági tagjaink megismerhessék egymást és kötetlen formában vitathassák meg Nagykovácsi jelenlegi és jövőbeni problémáinak kérdéseit. Mindenképpen közelebb kerültünk a nyitottabb és őszintébb kommunikáció révén a hatékony együttműködés lehetőségéhez.

Köszönet minden résztvevőnek azért, hogy a saját pénzét és a munkahelyen kivett szabadságát áldozta erre a fontos ismerkedési lehetőségre, és köszönet az Oroszlános Borhotelnek, hogy a jó cél érdekében ingyen bocsátotta rendelkezésünkre a szállást. Biztos vagyok benne, hogy ez a program a jövőbeni együttműködésünket nagymértékben segíteni fogja Nagykovácsi érdekében és javára.

"Jó játékosokat szerezni könnyű. Rábírni őket, hogy együtt játsszanak, az nehéz dolog." (Casey Stengel)

Vissza