barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Folytatás

Nagy örömömre szolgál, hogy a weboldalamnak több száz visszatérő olvasója van. Az oldal indulása (2014. augusztus 7.) óta a mai napig összesen 5 433 olvasója volt, akik több mint 47 000 alkalommal tekintették meg valamelyik bejegyzést. Előfordult, hogy egyetlen napon 780 ember kattintott a weboldalra. Ezek a számok is azt bizonyítják, hogy igény van a nyitott kommunikációra. Hiszem, hogy haladva a korral ilyen és ehhez hasonló eszközöket is be kell vetnünk, hogy a lakosság tájékozódhasson és részleteiben is megismerhesse a polgármester munkáját, tevékenységét. Éppen ezért folytatni fogom a blogbejegyzéseimet heti egy-két alkalomra korlátozva, illetve a történések függvényében szükség szerinti sűrűségben téve meg bejegyzéseimet.

Szívesen veszem minden témakörben az Önök visszajelzéseit, kérdéseit, véleményét a polgarmester@nagykovacsi.hu hivatalos e-mail címen.


"Sírni tud a szó,
magától is. – Ha tudod:
mosolyra tanítsd."
(Fodor Ákos)


Vissza