barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Nézzünk fel kicsit!

Azt hiszem, mindenkinek nagy szüksége volt erre a négy nap pihenőre. Nem kell reggelente sürgetni a gyerekeket, nem kell türelmetlenül a kocsiban várakozni, hogy túljussunk a körforgalmon, nincs a "mindjárt elkések" érzés. A sok feszültség átadhatta helyét a nyugalomnak, a feltöltődésnek családi és baráti körben, hogy hétfőn kipihenten, a korábbinál nagyobb lelkesedéssel és munkakedvvel vethessük bele magunkat ismét a hétköznapokba. (Már akinek nem adatik meg az őszi szünet.)
Mi, Nagykovácsiak abban a kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy a pihenőnapjainkat olyan helyen tölthetjük, ahova más kirándulni jár. Nekünk elég, ha kiülünk a teraszunkra, vagy elmegyünk egyet sétálni a közeli erdőbe. A rohanó mindennapokban eszünkbe se jut, hogy mindezért hálát adjunk, de talán ezeken a csendesebb szabadnapokon nem fogunk megfeledkezni erről sem.

"Lám-lám, milyen szépséges is tud lenni ez a világ, csak az a baj, hogy az ember ritkán néz fel". (Halász Margit)

Vissza