barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Kedves Nagykovácsiak!

Közvetlenül a választás előtt a velem egy csapatban induló képviselő-jelölteknek és a mögöttünk álló nagy-nagy segítő tábornak volt alkalmam megköszönni a közös munkát. Mára tudjuk, a munka gyümölcsöző eredményt hozott. Azonban ez az eredmény nem valósulhatott volna meg a szavazáson résztvevők jelentős tábora nélkül. Köszönöm, hogy az országos átlaghoz képest ilyen sokan elmentek szavazni Nagykovácsiban, Nagykovácsiért. Hiszek abban, hogy ezzel a döntéssel Nagykovácsi nyert! Köszönöm mindannyiuknak és továbbra is számítunk Önökre a közös gondolkodásban és a "csapatjátékban".

Egyben gratulálok az új képviselő-testület tagjainak is, szép végeredménnyel jutottak mandátumhoz. Úgy gondolom, tehetséges csapat állt össze, hogy együtt tevékenykedjen szeretett Nagykovácsink virágzó jövőjéért. Eredményes közös munkát kívánok!

A képviselő-testület tagjai:

Polgármester:             

                                   Kiszelné Mohos Katalin         (1 200 szavazat)

Képviselők:

                                   Szemesy Barbara                    (1 040 szavazat)

                                   Fodor Attila                               (983 szavazat)

                                   Dr. Klein Katalin                       (907 szavazat)

                                   Dr. Szabó András                      (902 szavazat)

                                   Ledács-Kiss Miklós                   (867 szavazat)

                                   Tegzes Endre                             (857 szavazat)

                                   Honti Zoltán                              (843 szavazat)

                                   Bánóczi Margit                         (787 szavazat)

“Milyen közel állnak egymáshoz: adni – kapni, ajándékozni – elvenni, tisztelni – megalázni, odafigyelni – elvárni, elengedni – kényszeríteni, megbocsátani – haragudni, megbízni – gyanakodni, együttérezni – közönybe burkolózni, hinni – kételkedni… A választani tudás az igazi tudás. A jó ember ritkán téved.” (Tatiosz)

Vissza