barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Polgármesteri jutalom

Érdeklődtem olyan magyarországi települések polgármestereitől, akik a 2010-es választások alkalmával Fidesz jelöltként indultak a polgármesteri tisztségért, hogy megválasztásuk után milyen elvárásokat támasztott feléjük a Fidesz az elmúlt években?

Egyöntetűen ezt a választ kaptam: se a polgármester, se az alpolgármester nem vehetett fel jutalmat a fizetésén felül. Ezt a kötelezettséget kellett betartaniuk.

"Nem abban az értelemben hiszek a csodában, a varázslatban, hogy karba tett kézzel várom a sült galambot, hanem úgy, hogy észreveszem a felkínálkozó lehetőséget, nem hátrálok meg a próbatételek előtt, és nem adom fel egykönnyen. Életfilozófiám része, amit a mesékből kora gyerekkoromtól tanulságként őrzök. Hiszem, hogy a végén a jó elnyeri méltó jutalmát, hogy az adott szót meg kell tartani és az ígéretet be kell váltani, a rászorulóknak segíteni kell, és hogy szemtől szemben kell küzdeni, mert aki aljasul támad, az pórul jár, a gyengét, a kicsit pedig védelmezni kell." (Kádár Annamária)

Vissza