barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Beszámoló a találkozóról

A választási találkozó vagy lakossági fórum - nevezzük bárhogy is -, nagyon sikeres volt.

Ezúton is elnézést kérek azon érdeklődőktől, akiknek nem jutott már hely a teremben, de sajnos csak ekkora terem bérlésére kaptunk lehetőséget. Lehet, nem bíztak bennünk, hogy nagyobb termet is meg tudnánk tölteni? Szerencsére a választóink viszont bíznak bennünk. Ez tükröződik abban is, hogy változatos kérdéseket kaptunk, és remek kritikai érzékkel megfogalmazott bírálatokat a jelenről. Ennek eredményeképpen egy jó hangulatú, eredményes rendezvényt tudhatunk magunk mögött, ahol bemutatkoztak a jelöltjeink és vázoltuk elképzeléseinket, ahol elindult egy közös gondolkodás a jövőről, ahol élénk párbeszéd alakult ki a lakosokkal.

Nagy örömünkre szolgált, hogy meghívott vendégeink sűrű napirendjük ellenére résztvevői voltak találkozónknak.

Füleky Zsolt Építészeti és Építésügyi helyettes államtitkár (Miniszterelnökség) arról beszélt, hogy településünk együtt fejlődik Budapesttel, ugyanakkor megküzd azért, hogy egyedi karakterét megőrizhesse.

Dr. Henn Péter a Magyar Cserkészszövetség Országos Ügyvezető Elnöke tájékoztatást adott a nagykovácsi Teleki-Tisza Kastély tulajdoni viszonyainak kialakulásáról és a Kastélyban folyó ingatlan fejlesztési terveikről.

Dr. Rétvári Bence Parlamenti Államtitkár (EMMI) más irányú kötelezettségei miatt a találkozó kötetlenebb részébe kapcsolódott be a Lilipop kávézóban, de annál jobb hangulatot teremtett közvetlen, humorral tarkított előadói stílusával.

Ezúton is köszönöm vendégeinknek, hogy megtisztelték fórumunkat és segítettek abban, hogy hiteles információkhoz juthassunk. Köszönöm a lakosoknak is, hogy elfogadták meghívásunkat.

Néhány idézet a visszajelzésekből:

"Nagyon jól éreztem magam a tegnapi fórumon, szívesen hallgattam volna tovább is. Nagyon szimpatikus a csapatod és remek ötletek és felvetések hangoztak el."

"Nagyon szimpi a fűtés spórolási lehetőség is és minden, ami tegnap elhangzott."

"Elmeséltem itthon mindent és tetszett a családnak a beszámolóm. A fiam már cserkész akar lenni, a lányom pedig úszni akar. Késő estig beszélgettünk és maximálisan támogatunk titeket."

"Természetesen a választások után is számíthatsz ránk, mi is egy kiegyensúlyozott családban élünk és ezért vagyunk biztosak abban, hogy együtt egy sikerekben gazdag, szerethető Nagykovácsiban élhetünk. Ehhez pont egy ilyen polgármester kell, mint te vagy és egy ilyen csapat, akik melletted vannak. Én nagyon kívánom, hogy sikerüljön nektek (nekünk) ezt a választást megnyerni. Hajrá Kati és csapata, hajrá Nagykovácsi!!!"

"Tegnap nem tudtam elmenni a találkozóra. Nagyon sajnáltam! De lélekben Veletek voltam, és naggggyon várjuk már az október 12-ét. Szép napot Neked, én már "vágom a centit" :)"

"Minél nagyobb egy csoport lojalitása a csapat irányába, annál nagyobb a motiváció a tagok között, hogy megvalósítsa a csoport céljait, és nagyobb a valószínűsége annak, hogy el is fogják érni céljaikat."(Rensis Likert)

Vissza