barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Fórum! Fórum! Fórum!

- Fórum?

- Csak nem?

- Tényleg tartotok?

- Ááá, nem szoktak elmenni ilyesmire az emberek...

- Fölöslege fárasztani magatokat ezzel...

Napok óta árasztanak el a kérdések és a fentiekhez hasonló kijelentések. Aztán, amikor elmondom, hogy igen, valóban lesz fórumunk, bár mi barátságosabbnak tartjuk a 'választási találkozó' megnevezést, majd azt is elmesélem, hogy kik lesznek a vendégeink, és milyen kérdésekre kaphatunk választ, valahogy megváltozik a hozzáállás, és a következő kijelentés az, hogy "én is elmegyek".

Valóban jól teszi, aki eljön, mert olyan dolgokról szerezhet hiteles információt, amikről nem is hitte volna.

Jöjjön el Ön is, 24-én, szerdán 18 órára az Öregiskolába, ha megbízható forrásból kíván tájékozódni, és a fórum után Nagykovácsi jövőjéről szóló kötetlen beszélgetésen szeretne részt venni egy csésze tea, kávé mellett.

"A mai nap csak egy az elkövetkező számtalan nap közül. De hogy mi történik a jövő számtalan napjain, az talán épp a mai naptól függ." (Ernest Hemingway)

Vissza