barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Elvtelen támadások

Mostanában többen megkérdezték tőlem, hogyan viselem az elvtelen támadásokat, igazságtalan bántásokat?

Meggyőződésem, hogy egy közszereplőnek el kell tudnia viselni a kritikát és fel kell tudnia dolgozni az ellenvéleményeket is. Persze, hogy ezek milyen stílusban érkeznek, az egyáltalán nem mindegy! Aki nyíltan, intelligens módon, valódi nevével és arcával vállalja véleményét, azzal nagyon szívesen beszélgetek, készséggel vitatok meg álláspontokat. Aki viszont a virtuális világban különféle hangzatos álnevek mögé bújva vagdalkozik és próbál áskálódni, vagy aki a hátam mögött terjeszt alaptalan feltételezéseket, vagy aki rosszul értelmezett törvényeket citál elő ellenem, arra fölösleges lenne túl sok energiát pazarolnom.

A legfontosabbnak azt találom, hogy indulatok helyett érvek legyenek az irányadók. Én eszerint élek, eszerint munkálkodom.

Az elvtelen támadások és igazságtalan bántások ellen a pajzsomat leginkább a felém irányuló szeretet-megnyilvánulásokból építem, illetve a szükséges erőt a maximálisan támogató családi háttérből merítem, ami nem csupán a szűk családot, hanem a teljes összetartó nagy családunkat jelenti. Fontosak számomra az ő visszajelzéseik, hiszen leginkább ők ismernek, ők segítettek kialakítani azokat az emberi értékeket, amikre most már bizton támaszkodhatom. Az ő biztatásuk duplán számít. A soha nem múló szeretettől és az összetartozás érzésétől vagyok igazán erős. Köszönet érte.

"A szeretet a jóért való küzdelem leghatalmasabb fegyvere." (Gary Chapman)

Vissza