barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Sorrend sorsolás

Hétfő délután 16 órakor lejárt az ajánlásgyűjtési és jelöltállítási határidő az önkormányzati választásra. A határidő leteltét követően a Helyi Választási Bizottságnak (HVB) el kellett végeznie a jelöltek szavazólapi sorrendjének sorsolását.

Nagykovácsiban a HVB nyilvános ülésen, korrekt módon bonyolította le a sorsolást. Köszönet ezért a HVB tagjainak: Csernus Tamarának, Bíró Istvánnak, Tóth Balázsnak, valamint a Helyi Választási Iroda vezetőjének, Papp István jegyző úrnak.

A sorsoláson csapatunk számára az alábbi 'nyerőszámok'https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlrw5eZXqO23HoWRB6d0l_25m3VM4rZMBut-bKoHmq_dpldmxu kerültek kisorsolásra:
Jómagam a polgármesterjelölt listán a 3. helyen szerepelek.
Csapatunk képviselőjelöltjei pedig az alábbi helyeken szerepelnek a jelöltlistán:

3.   Bánóczi Margit                   

 

8.   Szemesy Barbara Júlia   

 

12. Ledács-Kiss Miklós Emil

 

15. Karczewicz Ágnes Ilona  

 

23. Tegzes Endre Mihály         

 

25. Fodor Attila                         

A szavazólapokon majd ezeket a számokat és neveket kell keresni és a mellettük lévő karikába egy-egy X-et írni. Előre is köszönjük! :)

Az én nyerőszámom: "A hármas az abszolút tökély számaként az utolérhetetlen eszményi egység jelzője, az emberi test-lélek-szellem trilógiája, az erő-tudat-anyagi lét hármassága; szimbolikája az isten-természet-ember csodálatos együttesének." (Rosta Erzsébet)

Vissza