barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

A kampány finanszírozása

A hozzám intézett kérdésekből kiderült, sokan azt feltételezik, hogy a polgármesteri kampányomat a Fidesz finanszírozza. A nagy érdeklődésre való tekintettel tájékoztatom a kedves nagykovácsi lakosokat, hogy az én kampányom, valamint a teljes csapatunk kampánya nem közpénzből és nem pártpénzből folyik.

Főként magánszemélyek és csapatunk családjainak dotálásával készülnek a kiadványok, reklámanyagok, terjesztésük pedig sok-sok támogatásként önként vállalt munkával történik. Olyan személyek segítségével, akik önzetlenül hisznek a változtatás szükségességében és erre időt, pénzt, energiát sem sajnálnak. Szerencsére sokan vannak. Köszönjük!

"A szeretetnek köszönhetjük a biztonság és sebezhetetlenség érzését. Ez tesz képessé minket arra, hogy önzetlenül forduljunk mások felé." (Stephanie Dowrick)

Vissza