barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Iskolakezdés és köszönet

Szeptember elseje, iskolakezdés!

Ki-ki örömmel, izgalommal, a szülők egy része pedig a megkönnyebbülés reményével várta ezt a dátumot. Bizonyára az utolsó napok a szükséges tanszerek beszerzésével, a gyerekek kinőtt ruháinak cseréjével teltek, és remélhetőleg sok-sok közös játékkal, családi beszélgetéssel a nyári örömökről, és a gyerekekre váró iskolai élményekről.

Köszönettel tartozom azoknak a családoknak, akik az iskola- és óvodakezdést megelőző rengeteg tennivaló mellett időt szakítottak arra, hogy egy percre megálljanak, beszélgessenek velem és képviselőjelölt társaimmal a jelenről és Nagykovácsi jövőjéről.

Az elmúlt rövid idő alatt több mint 300 aláírás gyűlt össze támogatásomra szemben a jelöltséghez szükséges 171 aláírással. Csapatunk képviselőjelöltjei pedig valamennyien a jelöléshez szükséges mennyiség felett kaptak támogatást. Köszönjük mindenkinek!

Egyben kívánok minden óvodásnak, iskolásnak, szülőnek, pedagógusnak és az oktató-nevelő munkát bármilyen téren segítőknek szép, sikeres és eredményes  2014-2015-ös tanévet!

"Hej, óvoda,

 

óvoda!

 

Ég veled, te kacsalábon

 

forgó, ékes palota!

 

Elhagyjuk sok

 

fényes termed,

 

többet nem sétálunk benned,

 

isten veled, óvoda!

 

Holnap mi már

 

nemcsak játszunk,

 

fogócskázunk,

 

bújócskázunk:

 

hív a komoly kötelesség,

 

hív minket az iskola."

(Kormos István: Vackor elbúcsúzik az óvodától, és iskolába megy)

Vissza