barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Tegzes Endre független képviselőjelölt

59 éves építőmérnök vagyok. Közel 30 éve jöttünk el Óbudáról e kis csöndes zsákfaluba. Négy gyermekem és tíz unokám van.

A rendszerváltoztatás után négy évig dolgoztam mint képviselő, így az önkormányzati munka tekintetében rendelkezem gyakorlattal. Benne voltam a fővárosi hívószámmal rendelkező telefon, a Pilisvörösvárról a hegyen keresztül jövő gázberuházás és a sok nehézséggel járó csatorna-beruházás szervezésében. Nagykovácsiban egy kis közösség tagja vagyok, teszem a dolgomat, segítek, ahol tudok, és zenélek az egyházközségben. Nemcsak a gyerekeim és az unokáim miatt tartom fontosnak a bölcsőde, óvoda és iskola fejlesztését, hanem az egyre több gyermeket vállaló nagycsaládosok örömére is. A felnövő új generáció kiegyensúlyozott fejlődése mindannyiunk érdeke.

Elsősorban a településfejlesztés és a beruházások tekintetében tudnék az átlagosnál többet hozzátenni az új képviselő-testület munkájához. Szeretném ha „iparmentes” és "plázamentes", egészséges faluban élhetnénk tovább.

"Nem kívánom senkitől, hogy csodás dolgot tegyen,
de joggal elvárom mindenkitől, hogy mindig ember legyen." (Ady Endre)

Vissza