barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Szemesy Barbara Fidesz-KDNP képviselőjelölt

38 éves vagyok, a Hertfordshire-i Egyetem magyarországi szakán végeztem számviteli informatikusként. Jelenleg férjemmel közös vállalkozásunkban dolgozom. 2001-ben költöztünk a faluba, azóta megszületett két kislányunk, akik most már mindketten a Nagykovácsi Általános Iskola padjait koptatják.

Megválasztásom esetén elsődleges célkitűzésem egy élhetőbb falu megteremtése mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A településfejlesztés keretében fontosnak tartom az iskola bővítését, a Kossuth Lajos utca tényleges felújítását, a csatornázás folytatását, a járdák kialakítását az egész település területén, a fiataloknak az – oly régóta várt – ifjúsági park megvalósítását.

Napjainkban egyre fontosabbá válik a környezetvédelem, a megújuló energia, az önellátó falu megvalósítása, saját kút, napenergia-telepek létesítése.

"Akármit is teszel, azzal változtass meg valamit, hogy utána visszanézhess, és azt mondhasd: Ezt én tettem." (Michael Josephson)

Vissza