barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Ledács Kiss Miklós Fidesz-KDNP képviselőjelölt

1978-ban születtem, tíz éve költöztünk Nagykovácsiba. A családalapításom már a helységhez kötődik, három gyermekünk van. Gépészmérnök logisztikusi végzettségem, gázipari műszaki ellenőri és szerelői képesítésem van. A kezdetektől egy cégnél, a gáziparban dolgozom. Korábban műszaki területet, jelenleg humán- és gazdasági területeket fed le a munkám. Sorkatonai kötelezettségemet polgári szolgálatosként teljesítettem a Katolikus Ifjúsági Mozgalomban.

A munkámban és a magánéletemben is mindig kiemelt szerepet kapott a közösségépítés, a közösségi érdekek képviselete. Nagykovácsi közössége választói bizalmának elnyerése esetén célom a képviselő-testületben, hogy segítsem a meglévő, megteremtett – szellemi, tárgyi, közösségi – értékek hosszú távú megőrzését, fenntartását, funkcionális használatát, valamint a közösséget építő vagy megtartó erejét. A település érdekében kiemelten fontosnak tartom a közvetlenül és közvetetten kapcsolatban lévő szervezetekkel, közösségekkel, vagyonkezelőkkel való „külkapcsolati” együttműködés fejlesztését, a műszaki jellegű beruházások, pályázatok lehetőség szerinti széles körű kihasználását.

Vissza