barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Emlékezés

Emlékezünk… hogy volt, amikor élt, mit szeretett, min nevetett, hogy lehetett… Az anekdoták nélkül halványulna az emlék, de a történetekkel közelebb kerül ahhoz is, aki nem is emlékezhet. Aztán majd továbbadja a gyerekeinek, azok gyerekeinek, a gyerekek gyerekeinek… és tudni fogjuk, nem élt hiába. 

„Ez a legszentebb kötelezettségek egyike, amellyel a barátok, a családtagok tartoznak egymásnak. Nem hagyják kialudni az emlékezés lángjait, így aztán, ha valaki meghal, nem tűnik el azonnal és nyomtalanul a világból, valamilyen emlékezés fontos fegyver az élet zűrzavarai és a halál ellen, ez biztosítja a folyamatosságot a generációk között, hozzájárul a rendhez és az értelemhez.” (Dean Ray Koontz)

Vissza