barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Kiszelné Mohos Katalin polgármesterjelölt

A helyi Fidesz-szervezet, valamint több nagykovácsi közösség és szervezet felkérésére indulok a 2014. évi önkormányzati választáson polgármesterjelöltként. Jobboldali-keresztény értékrendet képviselek, de nem vagyok egyetlen pártnak sem a tagja, ezért különösen megtisztelő a Fidesz felkérése.1966-ban születtem, 20 éve élek Nagykovácsiban a családommal, 28 éve vagyok házas férjemmel, Kiszel Istvánnal, aki logisztikai igazgató. Leányaink: Kiszel Zsófia (25) gyógytornász és Kiszel Sára (19) egyetemi hallgató.

Pedagógusi, közoktatás-vezetői és neveléstudományi bölcsészi végzettséggel, valamint közigazgatási alapvizsgával rendelkezem.

1997 és 2003 között a nagykovácsi Kispatak Óvoda óvodapedagógusa, majd 2003 és 2013 között intézményvezetője voltam. 2013-ban intézményvezetői megbízatásomról önként mondtam le.

2013 óta a XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzatnál vagyok vezető főtanácsos, ahol tanügyi és munkaügyi feladatokat látok el a köznevelés és közművelődés területén.

Intézményvezetőként, majd önkormányzati köztisztviselőként figyelemmel kísértem a képviselő-testület működését, megismertem a költségvetési intézményrendszer szerkezetét, felépítését, a költségvetési keretek közötti gazdálkodást és az önkormányzati feladatok megvalósítását.

Felkészültem arra, hogy magas színvonalon, HITTEL, SZÍVVEL, ÉSSZEL és emberséggel lássam el polgármesteri feladataimat, hiszen a nagykovácsiak új polgármestert szeretnének, élhető települést, együtt gondolkodó, együtt élő és együtt dönteni akaró közösséget. Ehhez kérem az Ön támogatását és bizalmát.

"Véleményem szerint egy közösség lelkiállapota közvetlenül a vezetőtől függ." (Agatha Christie)Vissza