barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

Köszönet a Varázskastélyért

A Varázskastély Családi Fesztivál fantasztikus sikere a közösségi összefogás eredményét mutatja. Köszönjük mindazoknak, akik anyagi és tárgyi eszközökkel, illetve sok-sok rendkívüli tevékenységgel, önkéntes munkával támogatták a fesztivált, és köszönet illeti valamennyi szervezőt is, akik tevékenysége révén közel négyezer ember érezhette remekül magát és vihette messzire Nagykovácsi jó hírét.

Jövőre ugyanekkor, ugyanitt, újra együtt! J

„Amikor időt és energiát fektetsz az emberek megismerésébe és a jó kapcsolatok kiépítésébe, az még nagyobb mértékben térül majd meg a kapcsolatok kialakítása után. És az ilyen pozitív, energikus környezetben az emberek készek a legtöbbet nyújtani magukból, mert tudják, hogy a vezető is a javukat akarja.” (John C. Maxwell)

Vissza