barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

A polgármester naplójából 8

2016. év 16. hét

Április 18. hétfő

A szokásos délelőtti vezetői értekezleten az alábbi témákban történtek egyeztetések:

 • Vízkár elhárítási terv

 • Klímaállomás

 • Bánya utcai járdán lépcső korrigálása

 • Rácski kanyar vizsgálati folyamata

 • Szabadtéri tüzek

 • Helyi lakos szociális problémájában milyen segítséget tudunk nyújtani

 • Beszámolás az ajándékutalványok kiosztásáról

 • Rendkívüli önkormányzati támogatás igénylésének lehetősége

 • Kerekasztal-beszélgetés szervezése Linum beruházás kapcsán

 • Kátyúzással kapcsolatod feladatok

 • Garanciális feladatok

 • Önkormányzati autón hirdetések lehetősége

 • Túraútvonalakat jelző tábla kihelyezése

A délutáni fogadóórámon 5 lakost fogadtam, akik közül többen az útviszonyok és a csatorna kivitelezési munkák miatt éltek panasszal, illetve ketten is lakópark ügyében kerestek meg, akiket tájékoztattam, hogy a képviselő-testületnek nem szándéka újabb területeket belterületbe vonni lakópark építése céljából.

A fogadóórák után a Civil pályázatokat elbíráló bizottság ülését vezettem le, a pályázók között 4,5 millió forintot javasolt kiosztani a pályázatok alapján a bizottság.

Este a Gr. Tisza István évforduló alkalmából rendezett kiállítás megnyitóján vettem részt.

 

Hivatali címemen 30 e-mailt olvastam és 9-et küldtem.

Április 19. kedd

Délelőtt a Buda Környéki Tv-nek adtam interjút, majd jogászokkal tárgyaltam a Rácski kanyar ügyében.

Délután a Német Nemzetiségi Önkormányzat elnökét fogadtam. Ezt követően az Adyligeti laktanya igazgatójával tárgyaltam, valamint a Varázskastély Családi Fesztivál szervezőjével folytattam egyeztetést.

 

Hivatali címemen 32 e-mailt olvastam és 13-at küldtem.

 

Április 20. szerda

A nap során a legközelebbi képviselő-testületi ülésre kiküldésre kerülő előterjesztések egyeztetése, ellenőrzése zajlott, valamint a Varázskastély Családi Fesztivállal kapcsolatosan történtek egyeztetések.

Hivatali címemen 33 e-mailt olvastam és 9-et küldtem.


Április 21. csütörtök

Délelőtt bejelentkezett képviselővel tárgyaltam, egyeztettem az általa felvetett kérdésekben. Ezt követően pályázatokról folytattam egyeztetést.

Délután a Schanda Tamás előadását hallgattuk meg a Családi Otthonteremtési Kedvezmény (CSOK) témakörében az Inkubátorházban.

 

Hivatali címemen 29 e-mailt olvastam és 13-at küldtem.

 

Április 22. péntek

A Helikon Rádiónak adtam telefonos interjút.

Hivatali címemen 31 e-mailt olvastam és 10-et küldtem.

 

Április 23. szombat

A „Dunán innen, Tiszán túl” gyermek- és ifjúsági népművészeti tehetségkutató verseny Budapest és Pest megyei döntőjének egész napos rendezvénye Nagykovácsiban került megrendezésre, ezt követően a Solymári Kitelepítési Emlékmű avatásán vettem részt.

Április 24. vasárnap

A Nemzetközi Amerikai Iskola szokásos évi fesztiváljára látogattam ki.

„Nézd ezt a fát. Látod a sok falevelet rajta? Mindegyiknek, még a legkisebbiknek is van mélyen lent a földben egy kis hajszálgyökerecskéje, mely élettel látja el. Ősszel lehull a levél, igaz. Minden ősszel lehull. De annak a kis hajszálgyökerecskének a jóvoltából visszatér újra minden tavasszal. Ha azonban a gyökérszál pusztul el itt a föld alatt, a levelecske nem tér vissza többé, s idő múltával elpusztul a fa is. Mert a gyökérben van az élet, érted? Aki pedig elmegy, nem viheti magával a gyökereket. S akinek nincs gyökere, az elvész. Sok magyar veszett el így, nagyon sok. Gondolj a gyökérre.” (Vass Albert)

Vissza