barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzolar barzolar barzolar barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani barzo mekani
 Kiszel Kati -
KiszelKati.hu

A polgármester naplójából 6

2016. év 14. hét

Április 4. hétfő

A délelőtti vezetői értekezlet témái az alábbiak voltak: Zsíroshegyi buszközlekedés, a szociális ajándékutalványok, önkormányzati tulajdonú épületek garanciális munkái, DMRV-vel szembeni elvárások, a vízügyi alap kérdései, HÉSZ és GKSZ kérdésekben lakossági véleménykérés, Belügyminisztériumi pályázatok, a beérkezett Civil pályázatokkal kapcsolatos feladatok, csatorna-beruházás garanciális munkái, zöldhulladék szállítás.

A fogadóórámon öt fő jelent meg, hárman lakópark, illetve belterületbe vonási kérdéseket vetettek fel, amiket tudvalevőleg nem támogat a képviselő-testület. Egy fő állásügyben keresett fel, egy pedig a Pók utcai járda megépítését sürgette, illetve forgalomlassító intézkedéseket kért.

Hivatali címemen 41 e-mailt olvastam és 20-at küldtem.

Április 5. kedd

Délelőtt a Sportegyesületek képviselőivel tárgyaltam az ingatlanhasználatok ügyében és a TAO pályázatok kapcsán elért eredményekről. Ezt követően a Varázskastély Családi Fesztivál programjának tervezése, megbeszélése zajlott.

Délután a Sebestyén kápolnánál a Nárcisz ünnepen vettem részt a Linum Alapítván szervezésében sok-sok óvodással egyetemben, majd a Nagykovácsi Tisza István Nemzeti Kör elnökével tárgyaltam a közelgő Tisza István megemlékezéssel kapcsolatosan.

Hivatali címemen 29 e-mailt olvastam és 8-at küldtem.

 

Április 6. szerda

Egy külsős bizottsági taggal tárgyaltunk meg aktuális kérdéseket a kérésére, majd a NATÜ képviselőivel és a NATÜ FEB képviselőivel tárgyaltam a FEB feladatiról valamint a NATÜ leendő beszámolójáról és mérlegéről.

Hivatali címemen 22 e-mailt olvastam és 5-öt küldtem.

 

Április 7. csütörtök

Ma többféle szerződés részleteit tárgyaltuk át jogi szempontból.

Pályázati lehetőségekről tárgyaltam.

Az állatorvosokkal egyeztettem a macskaivartalanítás részleteit.

Hivatali címemen 26 e-mailt olvastam és 15-öt küldtem.

 

Április 8. péntek

Szabadságomat töltöttem.

Hivatali címemen 15 e-mailt olvastam.

„Próbáld ki: egy héten át ne ítélkezz senki és semmi felett! Amikor legközelebb találkozol valakivel, aki sokat beszél, költekezik, folyton panaszkodik vagy nem dolgozik, akkor mondd halkan magadnak: „teret engedek neked arra, hogy úgy tapasztald meg az éketet, ahogy te választod. Nem tartozik rám, hogy ítéletet hozzak feletted.” Így sokkal derűsebb lesz az életed.” (Andrew Matthews)

 

 


Vissza